aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με γεμάτο «οπλοστάσιο» για το πιο σπουδαίο βήμα

Δόξα: Με γεμάτο «οπλοστάσιο» για το πιο σπουδαίο βήμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Άλλο ένα βήμα προς τη μαθητική εξασφάλιση της 6ης θέσης που θα τη στείλει για πρώτη φορά στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στα πλέι οφ, θέλει να πραγματοποιήσει η Δόξα. Στο αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο απέναντι στην Πάφος FC, η ομάδα του Κώστα Σακκά έχει την ευκαιρία με νίκη να διευρύνει τη διαφορά από την αντίπαλο στους τέσσερις βαθμούς και να τη θέσει αυτομάτως νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση της εισόδου στον πρώτο όμιλο.

Ο Κύπριος προπονητής, μετά από αρκετά παιχνίδια, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Μέσκα. Οπότε, έχει την ευχέρεια να καταστρώσει το πλάνο του όπως αυτός κρίνει καλύτερα προκειμένου η Δόξα να πανηγυρίσει την 8η και σπουδαιότερη νίκη της στο τρέχον πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο Σισκόφσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Εγγλέζου και Μιντίκκης στα άκρα της άμυνας και σε ρόλο στόπερ, το πιθανότερο είναι να δούμε το δίδυμο Μουχτάρης-Γκολομπάρτ. Από εκεί και πέρα, ο Μπόλιεβιτς επιστρέφει και θα πάρει θέση μάχης στη μεσαία γραμμή. Υποστηρικτές των ενεργειών του θα είναι δύο εκ των Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα, Οικονομίδη. Στις πτέρυγες της επίθεσης θα κινούνται οι Καρλίτος, Κίκας και στην κορυφή ο Σαντίκ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ