aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με φόρα για καρέ νικών

Δόξα: Με φόρα για καρέ νικών

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πανάξια και απρόσμενη ισοπαλία που απέσπασε η Δόξα από την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ, έχοντας μάλιστα και την απουσία των Σαντίκ και Τραϊτσέφσκι, της έδωσε φτερά στα πόδια και πάει με φόρα στο σημερινό ματς με τον Ερμή στο Μακάρειο (16:00).

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θα θελήσουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να φθάσουν στην τέταρτη νίκη τους, που θα τους επιτρέψει να κάνουν και άλμα στη βαθμολογία. Είναι από τα παιχνίδια που χαρακτηρίζονται «έξι βαθμών» και η επιτυχία φαντάζει ως επιβεβλημένη, για να ξεφύγει και του αντιπάλου της στους πέντε βαθμούς.

Ο Κώστας Σακκάς, πέραν του τιμωρημένου Ασαμόα, υπολογίζει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σισκόφσκι. Στην άμυνα, την τετράδα από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελούν οι Μιντίκκης, Μουχτάρης, Πάντιτς, Εγγλέζου. Στη μεσαία γραμμή, οι Τραϊτσέφσκι, Οικονομίδης και Ολιβέιρα. Στα άκρα της επίθεσης οι Μέσκα δεξιά και Κάρλος αριστερά. Ο Σαντίκ στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ