aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με φάρο τα θετικά αποτελέσματα με τους «μεγάλους»

Δόξα: Με φάρο τα θετικά αποτελέσματα με τους «μεγάλους»

Τον πρωτοπόρο Απόλλωνα υποδέχεται η Δόξα απόψε στο Μακάρειο (19:00) και παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας θα επιδιώξει τη νίκη, την οποία αγνοεί από τις 3 Ιανουαρίου. Από τότε ακολούθησαν πέντε αγώνες, τρεις πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να έχει απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η Δόξα, λοιπόν, θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα έχοντας ως φάρο τα προηγούμενα εντός έδρας ματς με τους «μεγάλους». Συγκεκριμένα, πέραν του αγώνα με την ΑΕΚ που δέχθηκε βαριά ήττα (1-4), στα άλλα παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες του «Big6», μέτρησε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Επικράτησε των Ανόρθωσης (2-0) και Ομόνοιας (2-1) και έμεινε στο «Χ» με ΑΠΟΕΛ (2-2) και ΑΕΛ (0-0).

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ασαμόα και Αντάμοβιτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Στυλιανού. Οι Σισκόφσκι, Καραμανώλης, Αντένον, Σάιθ, Μέσκα (ή Στυλιανού), Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Οικονομίδης (ή Ντίας), Εμπραλίτζε, Ανανέ και Σαντίκ είναι οι επικρατέστεροι για τοα αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ