aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Με φάρο τα προηγούμενα ματς

Δόξα: Με φάρο τα προηγούμενα ματς

Με θετικό πρόσημο έβγαλε τα πρώτα δύο δύσκολα ματς πρωταθλήματος η Δόξα. Ξεκίνησε με ισοπαλία στην «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ και έδωσε συνέχεια με το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Ανόρθωση στο Μακάρειο.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς καλείται να δώσει και τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, την Ομόνοια. Αύριο θα πάει στο ΓΣΠ θέλοντας να εκπλήξει και πάλι, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί. Δύσκολη αποστολή περιμένει την ομάδα του Σακκά, με την Ομόνοια να προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα της και στο γήπεδό της, μπροστά στον κόσμο της, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Η προετοιμασία της Δόξας ολοκληρώνεται σήμερα. Ο Σακκάς υπολογίζει και τον Μέσκα, που επανέρχεται μετά την αποβολή του στην πρεμιέρα και θα καλύψει εκτός απροόπτου τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Αντιθέτως, θα απουσιάζουν οι Μπαλντέ, Τινζανί και Λαφράνς. Ο τελευταίος άρχισε ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης και μέχρι τον επόμενο αγώνα θα είναι διαθέσιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ