aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: «Κυνηγά» την παραμονή με Ευθυμίου

Δόξα: «Κυνηγά» την παραμονή με Ευθυμίου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα αποτελέσματα και η πορεία της Δόξας τον τελευταίο καιρό «φωνάζουν» για τη λανθασμένη απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Κώστα Σακκά. Με τον Κύπριο τεχνικό η ομάδα της Κατωκοπιάς και καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε, και θετικά αποτελέσματα είχε. Οι ποδοσφαιριστές της είχαν πολλές δυνάμεις και η καλή δουλειά του τεχνικού επιτελείου από κάθε άποψη έβγαινε στο γήπεδο.

Πλέον, η Δόξα, μετά την απόφαση για λύση της συνεργασίας της με τον Μαρίνο Σατσιά και την πρόσληψη του Άγγελου Ευθυμίου, θα δώσει τη μάχη για παραμονή στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Το αυριανό ματς με την Καρμιώτισσα εκτός έδρας προσφέρεται για επάνοδο στις νίκες και πιθανότατα απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Θα ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και ολοκληρώνεται η σεζόν με το εντός έδρας ματς με το Παραλίμνι. Είναι στα δικά της πόδια η παραμονή στην Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ