aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Κύμα φυγής, ζήτησαν άλλοι δύο παίκτες να αποχωρήσουν

Δόξα: Κύμα φυγής, ζήτησαν άλλοι δύο παίκτες να αποχωρήσουν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δύσκολα θα κρατήσει τους ξένους ποδοσφαιριστές της η Δόξα αφού παρατηρείται κύμα φυγής, λόγω του κορωνοϊού. Οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν όπως αποχωρήσουν από την Κύπρο για να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, μετά τους Γκρεμσλ και Γιούτριτς, που ήδη έφυγαν από την Κύπρο μετά από σχετική άδεια που έλαβαν από τον πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου, το ίδιο αίτημα μεταβίβασαν και οι Λουίς Κάρλος και Ίταλο. Και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανό να πάρουν το πράσινο φως και να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους. Από τη στιγμή που δόθηκε άδεια ήδη σε δύο, φαντάζει δύσκολο να αρνηθεί στους υπόλοιπους η διοίκηση της Δόξας.

Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν το ειδικό ατομικό πρόγραμμα που τους παραχωρήθηκε από τον γυμναστή της ομάδας, Χριστόδουλου Παγλά. Ακολουθούν πρόγραμμα με ασκήσεις στο σπίτι και τρέξιμο σε πεζόδρομους και γενικά σε χώρους που προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ