aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Κρίνονται πολλά στο αυριανό ματς

Δόξα: Κρίνονται πολλά στο αυριανό ματς

Ο προπονητής της Δόξας, Ηλίας Χαραλάμπους, δίνει σήμερα τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, προσδοκώντας ότι αυτές θα βρουν αύριο πιστή εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου Σταδίου και η ομάδα του θα φτάσει στη νίκη.

Το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφος FC είναι πολύ σημαντικό για τους πράσινους της Κατωκοπιάς, καθώς οι τρεις βαθμοί θα τους επιτρέψουν να μειώσουν τη διαφορά σε απόσταση βολής από την αντίπαλο (-2), ενισχύοντας παραλλήλως τις πιθανότητες εισόδου στην πρώτη εξάδα. Ο Χαραλάμπους μετρά την επιστροφή του Εμπραλίντζε, ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή για τη Δόξα, με βάση το τι έδειξε μέχρι στιγμής στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτός επιλογών είναι ο τιμωρημένος Τραϊτσέφσκι (δέχθηκε κόκκινη κάρτα) και ασφαλώς, οι τρεις παίκτες που είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Πρόκειται, πάντως, για βασικές μονάδες, κάτι που δημιουργεί πονοκέφαλο στον προπονητή της ομάδας. Υπενθυμίζουμε πως η Δόξα προέρχεται από σπουδαία νίκη απέναντι στον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ