aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Κοβάσεβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας

Δόξα: Κοβάσεβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, σε πρόσφατες δηλώσεις ανάμεσα στα ονόματα ποδοσφαιριστών που απέκτησε η ομάδα του, έκανε λόγο και στον Κοβάσεβιτς. Ο ποδοσφαιριστής αυτός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πρόκειται για τον Μπόγιαν Κοβάσεβιτς, 25 χρονών, που αγωνιζόταν στην Προλετέρ Σερβίας. Είχε γεμάτη σεζόν αφού μέτρησε 32 συμμετοχές. Κρίνεται ως μια καλή επιλογή, ικανός να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Εγγλέζου. Μάλιστα, ο ύψους 1.86μ. Κοβάσεβιτς, είναι σε θέση να καλύψει και τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας.

Ο προγραμματισμός της Δόξας προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα, με την έναρξη της προετοιμασίας, το ρόστερ θα είναι σχεδόν συμπληρωμένο. Ο Κώστας Σακκάς θα έχει αρκετή δουλειά στον τομέα της ομοιογένειας αφού προκύπτουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Για να πετύχει θα πρέπει να έχει τη στήριξη και των ποδοσφαιριστών, προσδοκώντας ότι θα εγκλιματιστούν άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ