aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Κόουτς, υπάρχει… θέμα

Δόξα: Κόουτς, υπάρχει… θέμα

Το πάλεψε η Δόξα, προηγήθηκε με την γκολάρα του Μπεράτ Σαντίκ στο 9’, αλλά υπέκυψε στη συνέχεια από την ανώτερή της Ανόρθωση. Το παραδέχτηκε άλλωστε ο Λούκας Χατζηλούκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το προχθεσινό ματς, ότι η ήττα των πρασίνων ήταν δίκαιη. Ωστόσο, προκύπτει ένα ζήτημα διαχείρισης του προβαδίσματος, βάσει του ό,τι συνέβη για πέντε συνεχόμενα ματς.

Η προσφυγική ομάδα λοιπόν, πριν από το παιχνίδι με τη «Μεγάλη Κυρία», προηγήθηκε και στα τέσσερα που και σε όλα δέχτηκε απάντηση από τον αντίπαλό της: Ισοφαρίστηκε από τον Απόλλωνα (1-1), έπεσε θύμα ολικής ανατροπής από την Ομόνοια (1-2), δεν άντεξε απέναντι στον Ερμή (1-1) και τέλος, νίκησε την Πάφος FC σε παιχνίδι που ήρθαν δύο φορές τα πάνω κάτω (3-2). Λένε πως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και αν είναι έτσι, δουλειά στα χέρια του Χατζηλούκα για εξάλειψη του φαινομένου στη συνέχεια της σεζόν.

Το θέμα όμως είναι ότι μετά την αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν τελειώνουν τα δύσκολα για τον προσφυγικό σύλλογο. Η συνέχεια θα τη βρει απέναντι στην ΑΕΛ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Μακάρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ