aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Κερδίζει τον ΑΠΟΕΛ και ανεβαίνει στην 5η θέση

Δόξα: Κερδίζει τον ΑΠΟΕΛ και ανεβαίνει στην 5η θέση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με το ίδιο σκορ, 0-0, στη Δόξα στοχεύουν στην επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά στο σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Παρά την κακή πορεία του αντιπάλου, δεν παρασύρονται στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Ο Κώστας Σακκάς, έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές για γερή μάχη, ευελπιστώντας ότι θα αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη που αυτομάτως θα τους ανεβάσει στους 17 βαθμούς και στο 5ο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κύπριος προπονητής, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κωνσταντίνου Μιντίκκη. Το ευχάριστο είναι πως ο Λουίς Κάρλος στο διάστημα που αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμή, είχε θετική παρουσία. Οπότε, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. O Καρλίτος πήρε το «πράσινο φως» και άρχισε το τρέξιμο, αφήνοντας πλέον πίσω του την περιπέτεια που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή σε αυτόν και τη σύντροφό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ