aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Kαθηλωμένη στον πυθμένα

Δόξα: Kαθηλωμένη στον πυθμένα

Απογοητευτικός είναι ο απολογισμός της Δόξας στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κατωκοπιάς παραμένει καθηλωμένη στον πυθμένα της βαθμολογίας και δεν λέει να ξεκολλήσει απ’ εκεί.

Έγινε μια καλή προσπάθεια στο αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (0-0), όμως δεν ήταν αρκετή για να δώσει στους «πράσινους» το πολύτιμο τρίποντο και να κάνουν ιδανική αρχή με τον Έντουαρντ Ερανοσιάν στον πάγκο τους. «Η Νέα Σαλαμίνα δεν είχε ευκαιρία να πάρει το ματς. Δεν κερδίσαμε ένα βαθμό, χάσαμε δύο», είπε με απογοήτευση ο Βούλγαρος τεχνικός στις πρώτες του τοποθετήσεις ως προπονητής της Δόξας.

Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν η ομάδα της Κατωκοπιάς διατήρησε το μηδέν παθητικό, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, που όπως φαίνεται είναι και το μεγαλύτερο της πρόβλημα. Μόλις τρία γκολ έχει πετύχει η Δόξα σε ισάριθμα ματς, και στα δύο από αυτά ευτύχησε να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό.

Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» έχει πολλή δουλειά να κάνει και ενώ ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε ΑΕΚ (Αρένα) και Απόλλων (Μακάρειο), παιχνίδια στα οποία η προσφυγική ομάδα είναι μεν το αουτσάιντερ, όμως περιθώρια για νέες ήττες δεν υπάρχουν. Ακόμη και από αυτές τις αναμετρήσεις θα πρέπει να έχει κέρδος εάν θέλει να μείνει ζωντανή στον στόχο της, που είναι η παραμονή στην Κατηγορία. Σίγουρα δεν έχει χαθεί ακόμη οτιδήποτε, όμως τα παιχνίδια όσο πάνε και λιγοστεύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ