aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Κάλλιον αργά παρά ποτέ!

Δόξα: Κάλλιον αργά παρά ποτέ!

Μετά από πέντε διαδοχικές προσπάθειες, η Δόξα βρήκε τον δρόμο που οδηγούσε στην πρώτη νίκη μέσα στο ανακαινισμένο γήπεδο στην Περιστερώνα «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης». Φιλοδώρησε με δύο γκολ τον Ακρίτα και πήρε σημαντικές βαθμολογικές ανάσες.

Η ομάδα του Σέου όχι μόνο άνοιξε λογαριασμό στο «σπίτι» της, στο οποίο παρεμπιπτόντως κουβαλούσε αρνητικότατο συντελεστή τερμάτων (το 1-9 έγινε 3-9), αλλά επέστρεψε στα τρίποντα μετά από επτά διαδοχικά ματς ή, αν το προτιμάτε, μετά από 76 ολόκληρες μέρες όπου βάδιζε και παρατούσε. Διεύρυνε τη διαφορά από τον χθεσινό αντίπαλο στους τέσσερις βαθμούς, ισοβαθμεί πλέον με το Παραλίμνι (11), το οποίο υποσκέλισε αφού κέρδισε στο «Τάσος Μάρκου» (2-1).

Η Δόξα, έχτισε την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά στο πρώτο ημίχρονο. Διάστημα που ευτύχησε να μετουσιώσει τις δύο από τις τέσσερις τελικές εντός στόχου σε γκολ (Καραμανώλης 31΄, Σαντίκ 45΄+1), αντλώντας γερή ώθηση στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ακρίτας, παρά το γεγονός πως ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές και πολιόρκησε την περιοχή του Σισκόφσκι, δεν κατάφερε να «συνδεθεί» με το αντίπαλο πλεκτό.

Είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο τα έκανε… μούσκεμα λίγο πριν μπει στο αντίπαλο «κουτί». Παρέμεινε χωρίς νίκη μακριά από το «Στέλιος Κυριακίδης» και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αντλήσει βαθμολογικό όφελος στο σημερινό ματς, θα πέσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ