aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Και πάλι δύσκολο, αλλά δεν έχει επιλογή

Δόξα: Και πάλι δύσκολο, αλλά δεν έχει επιλογή

Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η Δόξα μπορούσε να περάσει νικηφόρα από το «Αμμόχωστος» επί της Νέας Σαλαμίνας την περασμένη Δευτέρα. Κι όμως η ομάδα της Κατωκοπιάς, με «χρυσό» σκόρερ τον Καρλίτος, πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» που τη διατήρησε ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Σήμερα, η Δόξα έχει να υπερπηδήσει ένα εξίσου δύσκολο εμπόδιο, ίσως και ψηλότερο, αυτό της ΑΕΚ. Στην έδρα της, στο Μακάρειο, η ομάδα του Ερανοσιάν θα θελήσει να πετύχει δεύτερη διαδοχική νίκη. Άλλωστε δεν έχει και άλλη επιλογή αφού μόνο έτσι θα διατηρήσει τις ελπίδες της για να βρίσκεται στην Α’ Κατηγορία και τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ, που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, έχει τους δικούς της υψηλούς στόχους, πράγμα που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια της Δόξας. Ωστόσο η προσφυγική ομάδα με καλή ψυχολογία θα δώσει τη μάχη με στόχο να βγει κερδισμένη.

Ο Ερανοσιάν, αν και απρόβλεπτος, ενδέχεται να παρουσιάσει την ομάδα του με μια αλλαγή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ο Καρλίτος να πάρει φανέλα βασικού αντί του Ζε Βαλέντε. Εξέλιξη που θα φέρει μετακίνηση του Παπαφώτη σε θέση επιτελικού και τον Καρλίτος στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Οι υπόλοιποι που αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα είναι οι Γκράσα, Μέσκα, Ντερβίτ, Χριστοφή, Μιντίκκης, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Ζορζίνιο, Ίταλο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ