aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα και Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο «μηδέν» (pics & video)

Δόξα και Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο «μηδέν» (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ισόπαλες (0-0) εξήλθαν η Δόξα Κατωκοπιάς και η Νέα Σαλαμίνα σε αγώνα που έγινε στο Μακάρειο. Σε ένα κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις η Δόξα ήταν ελαφρώς καλύτερη από την αντίπαλο της, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Στην 8η θέση με 13 βαθμούς παρέμεινε η Νέα Σαλαμίνα, ενώ η Δόξα είναι στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς.

Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι κινητικές και να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες. Στη Δόξα, η οποία ήταν ελαφρώς καλύτερη στον αγώνα, άνηκε η πιο αξιόλογη ευκαιρία του ημιχρόνου όταν στο 26’ ο Γκόμες με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βεσελόφσκι. Η Νέα Σαλαμίνα ζήτησε πέναλτι στο 2’ όταν μετά από γύρισμα του Σκοπελίτη, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μπεμπέτο.

Οι δύο ομάδες με τις αλλαγές τους στην επανάληψη προσπάθησαν να ανεβάσουν τον ρυθμό για να φτάσουν στη νίκη με το 0-0 όμως να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Καλύτερη φάση του ημιχρόνου στο 51’ όταν σε γέμισμα του Τσαμπούρη ο Νέγκρι επιχείρησε την έξοδο με την μπάλα να του φεύγει από τα χέρια και να καταλήγει έξω.

Η Δόξα την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται με τον Άρη στο Τσίρειο (27/11), ενώ η Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται εντός έδρας με τον Εθνικό Άχνας (26/11).

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Νέγκρι, Πουτζιουρής, Σεράν, Ρεδόνδο, Εντμάρ, Ενινφούλ, Ρούντι (71’ Κένιντι), Γκόμες (34’ Παουλίνιο), Κότο, Φοφανά, Μπεμπέτο (58’ Περάλτα).

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Τσίνα, Κούσουλος, Άντονιτς, Τσαμπούρης, Σκοπελίτης, Τσούριουριτς (77΄ Μακρίεφ), Αβελάιρας, Ελευθερίου (60’ Μπεμπέ), Μαάτσι, Κολοκούδιας (87’ Παύλου).

Σκόρερ:

Κίτρινες: – / Ελευθερίου, Άντονιτς, Κούσουλος.

Αποβολές:

Γήπεδο: Μακάρειο

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

Α’ βοηθός: Μαρίνου Μιχάλης

Β’ βοηθός: Μιχαηλίδης Ανδρέας

Τέταρτος: Νεοκλέους Νικόλας

1ος Επιπρόσθετος: Τράττου Λεόντιος

2ος Επιπρόσθετος: Νικολάου Γιώργος

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ