aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ήλθε, είδε και απήλθε ο Ταϊβό

Δόξα: Ήλθε, είδε και απήλθε ο Ταϊβό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το βιογραφικό που τον συνοδεύει είναι εξαιρετικό, ωστόσο το πέρασμά του από τη Δόξα ήταν πολύ σύντομο και μόνο για μερικές βδομάδες παρουσίας στην προετοιμασία. Η Δόξα, όπως πληροφορούμαστε, τερμάτισε ήδη τη συνεργασία της με τον Ταϊγέ Ταϊβό, που χθες αναχώρησε από την Κύπρο.

Ο 35χρονος Νιγηριανός αριστερός μπακ δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στο διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις και αποφασίστηκε από κοινού με τον σύλλογο ο τερματισμός της συνεργασίας τους. Ο Ταϊβό, μπορεί να αγωνίστηκε στις Μαρσέιγ, Μίλαν, ΚΠΡ, Ντιναμό Κιέβου, Μπούρσασπορ, Ελσίνκι, Λοζάνη, όμως διαφάνηκε στο σύντομο χρονικό διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις της Δόξας ότι δεν είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Το κενό που αφήνει ο Ταϊβό ίσως να μην καλυφτεί με άλλη μετεγγραφή αφού για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν ήδη στο ρόστερ οι επιλογές των Εγγλέζου και Μιντίκκη. Γι’ αυτό και στην ομάδα της Κατωκοπιάς επικεντρώνονται στην προσπάθεια απόκτησης επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ