aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Η σκέψη μονάχα στον Καρλίτος και στη σύζυγό του

Δόξα: Η σκέψη μονάχα στον Καρλίτος και στη σύζυγό του

Η Δόξα ολοκληρώνει με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα. Η σκέψη όλων στην ομάδα είναι στον Καρλίτος, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και η κατάστασή του παραμένει δύσκολη και της συντρόφου του δυσκολότερη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν την περασμένη Κυριακή.

Την άτυχη στιγμή βίωσαν και άλλοι έξι συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Όλοι στη Δόξα παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση αύριο, να πάρει η ομάδα τη νίκη και να την αφιερώσει στον Καρλίτος.

Ο Κώστας Σακκάς, πέραν του άτυχου Καρλίτος, έχει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο Λουίς Κάρλος θα καλύψει το κενό του Πορτογάλου εξτρέμ, ενώ στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται και ο Τραϊτσέφσκι αφού την ποινή των τριών κίτρινων καρτών θα την εκτίσει στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ