aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Η σκέψεις του Ηλία για Ομόνοια

Δόξα: Η σκέψεις του Ηλία για Ομόνοια

Δύσκολη αποστολή έχει αύριο η Δόξα, που θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο Μακάρειο (19:00). Γι’ αυτό και ο Ηλίας Χαραλάμπους αναζητεί το καλύτερο δυνατό σχήμα, ώστε η ομάδα του να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Ο Κύπριος τεχνικός κάνει διάφορες σκέψεις, έχοντας ως στόχο να περιορίσει το παιχνίδι της αντιπάλου του, αλλά την ίδια ώρα να είναι σε θέση η ομάδα του να δημιουργήσει και να ψάξει το γκολ.

Ο Χαραλάμπους, δεν υπολογίζει τους Λαφράνς (που θα αποτελέσει παρελθόν) και Στυλιανού λόγω καρτών, με τους Καραμανώλη και Μέσκα να είναι επικρατέστεροι να τους αντικαταστήσουν αντιστοίχως. «Παίζεται» και η θέση του επιτελικού μέσου ανάμεσα στους Οικονομίδη και Αντάμοβιτς.

Οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλυφθούν από τους Σισκόφσκι, Αντένον, Κοβάσεβιτς, Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι, Εμπραλίτζε, Μπαλντέ, Σαντίκ. Δεν μπορεί να αποκλειστεί και το σενάριο η Δόξα να παρουσιαστεί με τριάδα στην άμυνα (Καραμανώλης, Αντένον, Χριστοφή) και τους Μέσκα δεξιά και Κοβάσεβιτς (φωτό) αριστερά σε ρόλο φουλ μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ