aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Η μπίλια σταμάτησε στον Τσέου

Δόξα: Η μπίλια σταμάτησε στον Τσέου

Ένα μόλις 24ωρο πήρε στη Δόξα για την εξεύρεση του αντικαταστάτη τού Νίκου Ανδρονίκου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, ήλθαν σε συμφωνία με τον Ρικάρντο Τσέου, ο οποίος έρχεται στην Κύπρο για τις υπογραφές, πέφτοντας αμέσως με τα μούτρα στη δουλειά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο 41χρονος Πορτογάλος κόουτς, διαθέτει εμπειρία και έχει να επιδείξει παραστάσεις από πρωταθλήματα της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Σλοβακίας. Γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1981 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Μιραντέλα. Εργάστηκε επίσης στις Ακαδέμικο ντε Βιζεού, Πεναφιέλ, Φρεαμούντε, Ουνιάο Μαδέιρα, Ριέτι, Σένιτσα, Σπαρτάκ Τρνάβα και Εστρέλα Αμαδόρα. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, υπενθυμίζουμε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους τα λένε σήμερα φιλικά στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ