Τεράστια είναι η αλλαγή της Δόξας, σε εμφανίσεις και βαθμολογική συγκομιδή, με τον Κώστα Σακκά στον πάγκο της. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κατωκοπιάς σε οκτώ αγώνες με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο της, μάζεψε 12 βαθμούς.
Όσους συγκέντρωσε και προηγουμένως, αλλά σε 20 αγώνες πρωταθλήματος. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, η Δόξα πέτυχε τρείς νίκες, άλλα τρία ματς έμεινε στην ισοπαλία και δέχθηκε δύο ήττες. Πέτυχε 10 γκολ (από τα 21 συνολικά στο πρωτάθλημα) και δέχθηκε 7.
Οι αριθμοί φανερώνουν τη μεγάλη βελτίωση που επήλθε με την έλευση του Σακκά και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο πρόεδρος, Κώστας Χριστοδούλου, στάζει μέλι για τον προπονητή του. Μάλιστα παραδέχεται ότι άργησε να τον φέρει στην ομάδα. Ο Σακκάς… τη βρίσκει στη Δόξα, αφού και τις προηγούμενες δύο θητείες του είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία.
Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια για τη Δόξα, με Παραλίμνι και Ακρίτα, τα οποία κρίνονται ως κομβικά στην προσπάθεια της ομάδας να ανέλθει βαθμολογικά και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην Κατηγορία.