aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Η άφιξη του Μπατίν και η αισιοδοξία του «Καραβίδα»

Δόξα: Η άφιξη του Μπατίν και η αισιοδοξία του «Καραβίδα»

Επιβεβαιώθηκε η ρουμανική ιστοσελίδα «Gsp.ro», αφού ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, παραδέχθηκε την απόκτηση του Πάουλ Μπατίν με χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Ρουμάνος φορ βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και μερικές ημέρες, λαμβάνοντας μέρος στις προπονήσεις των πρασίνων.

Ο Μπατίν είναι έτοιμος αγωνιστικά πάντως, καθώς συμμετείχε στα 20 από τα 21 παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε στην Α’ Κατηγορία της πατρίδας του η Κονκόρντια (12 βασικός, 8 αλλαγή). Μάλιστα, σκόραρε τέσσερις φορές. «Είναι έτοιμος, αλλά δεν είμαι προπονητής για να ξέρω αν θα είναι στην 11άδα. Υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι το παιχνίδι. Δεν στεκόμαστε στις απουσίες, έχουμε πλούσιο ρόστερ», είπε ο Χριστοδούλου σε ερώτηση αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα.

Στον Ρουμάνο λοιπόν θα ανατεθεί να σηκώσει το βάρος της αντικατάστασης του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Μπεράτ Σαντίκ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Ταραγόνα. Την περασμένη σεζόν πάντως, πέτυχε 13 γκολ στο πρωτάθλημα της βαλκανικής χώρας, κάτι που στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ