aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Για το αήττητο και τον Καρλίτος

Δόξα: Για το αήττητο και τον Καρλίτος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η σκέψη όλων στη Δόξα είναι στον Καρλίτος, που είχε σοβαρό ατύχημα την περασμένη Κυριακή και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπως και η σύντροφός του. Οι συμπαίκτες του, στο σημερινό ματς απέναντι στην Καρμιώτισσα στο Μακάρειο (20:30) θα ψάξουν τη νίκη για να του την αφιερώσουν.

Παράλληλα, η ομάδα της Κατωκοπιάς θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητό της αφού σε τρεις αγώνες μετρά δύο νίκες και μιαν ισοπαλία, αλλά και το απόλυτο των βαθμών στο Μακάρειο. Η ομάδα του Σακκά έχει να δώσει αγώνα πρωταθλήματος από τις 13 Σεπτεμβρίου αφού τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές τα ματς της αναβλήθηκαν. Αρχικά με την Νέα Σαλαμίνα και ακολούθως με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος τεχνικός προσπάθησε να διατηρήσει τους παίκτες του σε ετοιμότητα και εύχεται να μην επηρεαστούν από την αποχή. Δεν υπολογίζει μόνο τον Καρλίτος. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρουσιάσει ο Σακκάς θα αποτελείται από τους Σισκόφσκι, Μιντίκκη, Μουχτάρη, Χριστοφή, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Τραϊστέφσκι, Ολιβέιρα, Μέσκα, Κάρλος, Σαντίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ