aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Για να τριτώσει το καλό

Δόξα: Για να τριτώσει το καλό

Πέντε νίκες πέτυχε στη σεζόν η Δόξα, οι δύο είναι επί της ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα της Κατωκοπιάς επικράτησε ως τυπικά φιλοξενούμενη με 2-1 στο ματς του α’ γύρου και 1-0 σ’ αυτό του β’ γύρου. Στο προσεχές μεταξύ τους παιχνίδι, που θα γίνει τη Δευτέρα, η Δόξα θέλει να τριτώσει το καλό. Να φθάσει σε τρίτη διαδοχική νίκη επί της αντιπάλου της και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Η προηγούμενη νίκη των πράσινων της Κατωκοπιάς ήταν επί της μεθαυριανής αντιπάλου της, στις 27 Φεβρουαρίου. Ακολούθησαν τρεις σερί ισοπαλίες και η πρόσφατη ήττα από την ΑΕΛ.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι στην ευχάριστη θέση να τους έχει όλους στη διάθεσή του, αφού επανήλθε και ο Κέρλα. Ο Βόσνιος στόπερ διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Κύπριος τεχνικός θα παρουσιάσει ό,τι καλύτερο διαθέτει η Δόξα, με στόχο τη νίκη και το βήμα σωτηρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ