aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Για φινάλε ευχάριστο

Δόξα: Για φινάλε ευχάριστο

Άντε να βρει κίνητρο ο Νίκος Ανδρονίκου στους ποδοσφαιριστές της Δόξας, στον σημερινό τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ (18:00, Cytavision1). Παντελώς αδιάφορο το παιχνίδι, με το μυαλό των παικτών να είναι ήδη στις διακοπές που θα ακολουθήσουν. Ωστόσο, ο Κύπριος τεχνικός αναμένει ότι η ομάδα του θα έχει μία παρουσία στο τελευταίο ματς της σεζόν, την οποία θα θελήσει η Δόξα να κλείσει νικηφόρα.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς προέρχεται από την ήττα στο Τσίρειο από την ΑΕΛ, σ’ ένα παιχνίδι που αν και έπαιξε με βασικούς δεν είχε καλή παρουσία. Αυτή τη φορά θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, όπως έκανε και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, μέσω της οποίας «κλείδωσε» την παραμονή της στην Κατηγορία.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Ανδρονίκου ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς, που αναμένουν την ευκαιρία τους και στους οποίους η Δόξα θα επενδύσει τα επόμενα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ