aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Για άμεση επάνοδο στις επιτυχίες

Δόξα: Για άμεση επάνοδο στις επιτυχίες

Ο τρόπος με τον οποίο η Δόξα δέχθηκε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, την περασμένη Δευτέρα από την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ενόχλησε και παράλληλα πείσμωσε όλους στην ομάδα. Γι’ αυτό και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επαναφέρουν άμεσα την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, από σήμερα απέναντι στον Εθνικό τον οποίο υποδέχονται στο Μακάρειο (19:00, Cytavision1). Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς έδειξαν στα πρώτα τρία ματς ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Με πείσμα και αποφασιστικότητα, λοιπόν, η ομάδα του Σακκά θα θελήσει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Κύπριος τεχνικός θα στερηθεί τον βασικό τερματοφύλακά του, τον Σισκόφσκι, λόγω της αποβολής στο προηγούμενο παιχνίδι. Απών και πάλι ο Ανανέ, που αποβλήθηκε στο ματς με την Ανόρθωση. Πλήγμα και η απουσία του νεαρού Καραμανώλη. Αντιθέτως επανέρχεται ο Μπαλντέ. Η Δόξα εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί με τους Πρινιωτάκη, Στυλιανού, Αντένον, Χριστοφή, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι, Μέσκα, Εμπραλίτζε, Σαντίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ