aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Φτιάχνει το γήπεδο της, κόστος €2.000.000 και ευχαριστίες στον ΠτΔ

Δόξα: Φτιάχνει το γήπεδο της, κόστος €2.000.000 και ευχαριστίες στον ΠτΔ

Ευχάριστα μαντάτα προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Όπως σημειώνει, ότι οι εργασίες στο γήπεδο της Περιστερώνας θα αρχίσουν άμεσα.

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες:

«Το Σωματείο μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Κατωκοπίτες και όλους του φίλους του ότι, μετά από μακροχρόνια προσπάθεια, αρχίζουν άμεσα οι εργασίες για αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδας μας στην Περιστερώνα.

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει την ανέγερση νέας κερκίδας στην ανατολική πλευρά, χωρητικότητας 2.400 φιλάθλων, την αναδόμηση όλων των αποδυτηρίων και άλλων βοηθητικών χώρων, τον ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, την αναβάθμιση του φωτισμού, την αναδόμηση της περίφραξης και άλλες παρεμφερείς εργασίες.

Με την αναβάθμιση που προωθείται, το γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες 1ης κατηγορίας. Η μετακίνηση της ομάδας μας στην Περιστερώνα θα συμβάλει σημαντικά στην οικονομική ενίσχυση του σωματείου μας και στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής . Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια περίπου και η ολοκλήρωσή του προνοείται να γίνει σε 16 μήνες.

Με την ευκαιρία αυτή το Σωματείο μας εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Νίκο Αναστασιάδη, που χωρίς την προσωπική στήριξή του θα ήταν αδύνατη η υλοποίηση του έργου που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης, στον Πρόεδρο και τη Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ για την πολύχρονη και αρμονική συνεργασία η οποία οδήγησε στην έναρξη υλοποίησης του έργου, καθώς και στους αρμόδιους Λειτουργούς του Γραφείου του Πρόεδρου.

Αγαπητοί φίλοι της ΔΟΞΑΣ, μια νέα εποχή αρχίζει για το Σωματείο μας. Σ’ αυτή την νέα εποχή χρειάζεται η συμβολή όλων μας, μέχρι να μπορέσουμε να μεταφέρουμε την ομάδα μας στη φυσική της έδρα, στην ΚΑΤΩΚΟΠΙΑ.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ