aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Εξαιρετική επιλογή, μένει να το αποδείξει

Δόξα: Εξαιρετική επιλογή, μένει να το αποδείξει

Την απόκτηση του Ταγιέ Ταϊβό ανακοίνωσε χθες η Δόξα. Ο πολύπειρος αμυντικός ήλθε προχθές βράδυ στην Κύπρο και σε συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας της Κατωκοπιάς έβαλε την τζίφρα του.

Τουλάχιστον, με βάση βιογραφικού, ο Ταϊβό θεωρείται εξαιρετική επιλογή. Φτάνει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες που δεν δικαιολόγησαν τις εξαιρετικές παραστάσεις που τον συνόδευσαν, περνώντας απαρατήρητοι.

Ο 35χρονος Νιγηριανός τα δυο τελευταία χρόνια ήταν στη φινλανδική Ροπς, μετρώντας 60 συμμετοχές και 2 γκολ. Έπαιξε και στις Μαρσέιγ, Μίλαν, ΚΠΡ, Ντιναμό Κιέβου, Μπούρσασπορ, Ελσίνκι, Λοζάνι και Εσκιλστούνα. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 33 στη Δόξα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς απέκτησε μέχρι στιγμής και τους Κωμοδίκη, Μουχτάρη, Σισκόφσκι, Ολιβέιρα, Εγγλέζου, Σαντίκ, Οικονομίδη, Γκίλσον Κόστα, Πάντιτς. Αποχώρησαν οι Ζε Βαλέντε, Γκρεμσλ, Ντερβίτ και Παπαφώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ