aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Έβαλε «φρένο» σε Πάντιτς

Δόξα: Έβαλε «φρένο» σε Πάντιτς

«Δεν παραχωρείτε ο Αλεξάνταρ Πάντιτς τον Ιανουάριο. Αυτό σας το υπογράφω και το δηλώνω». Τοποθέτηση του πρόεδρου της Δόξας, Κώστα Χριστοδούλου στο Goal.com.cy με την οποία ξεκαθαρίζει την κατάσταση σχετικά με τα σενάρια μετεγγραφής του Σέρβου κεντρικού αμυντικού είτε στην ΑΕΛ είτε στην ΑΕΚ, ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Το κατά πόσο θα αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη» ο Πάντιτς το ερχόμενο καλοκαίρι και εάν προορισμός του θα είναι η ΑΕΚ, η ΑΕΛ ή άλλη μεγάλη ομάδα της Κύπρου, θα διαφανεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Όσον αφορά στον Φρεντερίκ Μπουγιότ, με τον οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία στην ομάδα της Κατωκοπιάς είναι σε διαδικασίες εξασφάλισης άδειας για να έρθει στην Κύπρο.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Δόξας ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό, ολοκληρώνεται με σημερινή προπόνηση. Ο Κώστας Σακκάς θα αξιολογήσει την κατάσταση των παικτών του και θα καταλήξει στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ