aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Έτσι μπορεί να ελπίζει...

Δόξα: Έτσι μπορεί να ελπίζει…

Για άλλο ένα παιχνίδι η Δόξα έμεινε μακριά από τη νίκη, την οποία αγνοεί από τις 12 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, παρά το 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ, η εμφάνιση της ομάδας του Σακκά ήταν ενθαρρυντική και εφόσον συνεχίσει έτσι μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Η Δόξα είχε τις ευκαιρίες να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να πάρει τη νίκη. Παρουσιάστηκε διαβασμένη και αποφασισμένη, όμως της έλειψε το γκολ. Έφτιαξε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Στα θετικά για την ομάδα της Κατωκοπιάς το μηδέν παθητικό απέναντι σ’ έναν ποιοτικό και απαιτητικό αντίπαλο. Πλέον, στη Δόξα βλέπουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και το επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ προσφέρεται για να «γράψει» τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Όχι πως η ομάδα της Κερύνειας θα είναι εύκολη λεία, αλλά είναι από τα παιχνίδια που επιβάλλεται να κερδίσει η Δόξα εάν θέλει να κάνει βαθμολογικό άλμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ