aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - Εθνικός: Με οδηγό τον Ζάκπα

Δόξα – Εθνικός: Με οδηγό τον Ζάκπα

Ο Γκόμπα Ζάκπα διατηρήθηκε «ζεστός» και χάρισε στον Εθνικό Άχνας (άλλο) ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Με γκολ του επιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, η αχνιώτικη ομάδα νίκησε εκτός έδρας τη Δόξα με 1-0 κι έκανε άλλο ένα βήμα προς τη σωτηρία της. Η δε κατάσταση στον πυθμένα της βαθμολογίας για την αποφυγή του υποβιβασμού μπλέχθηκε ακόμη περισσότερο. Η Δόξα έμεινε στους 42 βαθμούς, ο Εθνικός ανέβηκε στους 41 κι αναμένεται σκληρή μάχη για την τελική επιβίωση, αφού χθες νίκησε κι η Νέα Σαλαμίνα κι έφτασε τους 38 βαθμούς.

Ο Ζάκπα, σκόραρε (στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης) για έβδομη φορά στο πρωτάθλημα και έπιασε τον Μ. Ηλία στην κορυφή των σκόρερ της προσφυγικής ομάδας. Ήταν ίσως το πιο σημαντικό του τέρμα (μέχρι το επόμενο), αφού έβαλε την ομάδα του στις ράγες μετά τον «εκτροχιασμό» (δύο σερί μη νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε Πάφος FC 0-2 και ΑΠΟΕΛ 1-1).

Στα τελευταία στάδια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν θέλοντας να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, η Δόξα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ