aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα-Εθνικός: Μάχη στην Περιστερώνα για την πρόκριση

Δόξα-Εθνικός: Μάχη στην Περιστερώνα για την πρόκριση

Στον προηγούμενο γύρο, χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να κάμψει την αντίσταση του Οθέλλου. Στη φάση των «16», τώρα, η Δόξα θέλει να επιβάλει από νωρίς τους δικούς της «κανόνες» και να καταβάλει την αντίσταση του Εθνικού, αγωνιζόμενη τούτη τη φορά εντός έδρας.

Ωστόσο, η ομάδα της Άχνας, υπό την καθοδήγηση του Πάμπου Χριστοδούλου, πάει από το καλό στο καλύτερο, κάλυψε το χαμένο βαθμολογικό όφελος στο πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας και «τρέχει» για την επιστροφή στη «μεγάλη» κατηγορία. Το ματς που αρχίζει στις 16:00 και θα διεξαχθεί στο Στάδιο Κατωκοπιά Περιστερώνα «Γλαύκος Κληρίδης», σφυρίζει ο Μάριος Αντωνίου. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Ευαγόρας Ευαγόρου, Λάμπρος Λάμπρου και VARάριστας ο Ροβέρτος Κώστα.

Εν τω μεταξύ, τη σύναψη συμφωνίας με τον Φινλανδό κεντρικό αμυντικό Γιουχάνι Ογιάλα, ανακοίνωσε η Δόξα. Ο 33χρονος που επίλεξε τον αριθμό 14, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Ελσίνκι και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γιανγκ Μπόις, Τέρεκ Γκρόζνι, Σέιναγιοκι, Χάκεν, Βάιλε Μπόλντκλουμπ και Μάδεργουελ. Είναι εν ενεργεία διεθνής, μετρώντας 31 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ