aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα – Εθνικός: Η «ζωγραφιά» του Σαντίκ έδωσε το πρώτο «τρίποντο» (vid)

Δόξα – Εθνικός: Η «ζωγραφιά» του Σαντίκ έδωσε το πρώτο «τρίποντο» (vid)

Η πρώτη νίκη της Δόξας και η πρώτη ήττα του Εθνικού στο πρωτάθλημα, είχε τη σφραγίδα του Μπεράτ Σαντίκ, ο οποίος έκανε τη διαφορά ψες στο Μακάρειο για τη 2η αγωνιστική. Ο Φινλανδός πέτυχε το τελικό 2-1 για τη γηπεδούχο στο 46’ με άψογο «μπανανέ» πλασέ, αφού προηγουμένως άδειασε τους Μπέσας Ντέιβινσον και Ίγκορ Χουντόμπιακ.

Οι πράσινοι είχαν προηγηθεί στο 13’ με κεφαλιά του Στέφανου Μουκτάρη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νικόλα Εγγλέζου. Για τους μπλε ισοφάρισε προσωρινά ο Γκονσάλο Σάντος στο 28’ με κοντινό σουτ (το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ του Μάριου Ηλία). Στη νίκη των γηπεδούχων συνέβαλε πολύ και ο τερματοφύλακάς τους Νταμιάν Σισκόφσκι, με δύσκολη απόκρουση σε φάουλ του Γιώργου Παπαγεωργίου (50’) και στοπ σε τετ α τετ με τον Ηλία (62’).

Στους τέσσερις βαθμούς έφτασε η Δόξα, ενώ ο Εθνικός έμεινε στους τρεις.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Μιντίκκης, Μουκτάρης (61′ Πάντιτς), Χριστοφή, Εγγλέζου, Τραϊτσέφσκι, Μπόλιεβιτς, Ολιβέιρα, Λουίς Κάρλος (68′ Μέσκα), Καρλίτος (86′ Κωμοδίκης), Σαντίκ.

Εθνικός (Ντιν Κλάφουριτς): Μπογκατίνοφ, Γκόρουπετς (90′ Κυπριανού), Πρόγιτς, Ντέιβινσον, Χριστοφή, Ντος Σάντος, Μιγκελίτο, Χουντόμπιακ, Παπαγεωργίου, Μ. Ηλία (82′ Ντόλεζαλ), Κοστόφσκι.

Σκόρερ: 13′ Μουκτάρης, 46′ Σαντίκ / 28′ Ντος Σάντος.

Κίτρινες: Μουκτάρης, Μπόλιεβιτς, Σακκάς, Εγγλέζου / Ντος Σάντος, Μιγκελίτο.

Κόκκινες: -/-

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Πέτρος Πέτρου.

Τέταρτος: Ιωάννης Κάττου.

Παρατηρητής: Παναγιώτης Γερασίμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ