aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα – Εθνικός 5-1: Εμφατικό πέρασμα στους «8» (vid)

Δόξα – Εθνικός 5-1: Εμφατικό πέρασμα στους «8» (vid)

Η Δόξα επικράτησε με το εμφατικό 5-1 του Εθνικού Άχνας στην Περιστερώνα, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca-Cola και έγινε η πέμπτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Φασουλιώτης (18’), Ιωσηφίδης (49’), Ασάμοα (54’ πεν.) και Τραϊτσέφσκι (62’) οι σκόρερ για την ομάδα της Κατωκοπιάς, που άνοιξε το σκορ χάρις σε αυτογκόλ του Περδίου (4’). Ο Ομπάμα μείωσε προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (27’) για τους φιλοξενούμενους, που αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 54ο λεπτό, λόγω αποβολής του Ιωάννου.

Ολυμπιακός, Ομόνοια, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν θέση στους «8» της διοργάνωσης, ενώ εκκρεμούν ακόμα οι αναμετρήσεις Ανόρθωση – ΕΝΠ, ΑΠΟΕΛ – Άρης και Πάφος FC – Ακρίτας.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κύπρος Μούζουρος): Πρινιωτάκης, Μέσκα (76′ Σαντίκ), Καραμανώλης, Αντενόν, Κοβάσεβιτς (68′ Στυλιανού), Τραϊτσέφσκι (76′ Αμπντουλαχί), Μπένι (68′ Παυλίδης), Φασουλιώτης, Ασαμόα, Τιντζανί (76′ Ναγκάρ), Ιωσηφίδης.

Εθνικός (Πάμπος Χριστοδούλου): Πέτρου, Κουσιάππας, Ιωάννου, Καλογήρου, Χριστοφή, Κ. Ηλία (46′ Χουντόμπιακ), Περδίος (57′ Γκοροπέφσεκ), Χαραλάμπους, Σαββίδης (64′ Ηλία), Ομπάμα (83′ Περδίος), Καλλένος (64′ Βάντερ).

Σκόρερ: Περδίος αυτ. 4′, Φασουλιώτης 18′, Ιωσηφίδης 49′, Ασαμόα πεν. 56′, Τραϊτσέφσκι 62′ / Ομπάμα πεν. 27′

Κίτρινες: Καραμανώλης / Χριστοφή

Αποβολές: – / 54′ Ιωάννου (2η κίτρινη)

Στάδιο: Κατωκοπιά Περιστερώνα «Γλαύκος Κληρίδης».

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος.

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς.

VAR: Κώστα Ροβέρτος.

AVAR: Ηροδότου Ξένια.

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ