aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα-Ερμής: Μία και έξω

Δόξα-Ερμής: Μία και έξω

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα του κυπέλλου, ασφαλώς και είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και τον Ερμή (18:00 Cytavision1). Είναι οι μοναδικές ομάδες της Α’ Κατηγορίας που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην Α’ φάση του θεσμού και αναμένεται να γίνει μια αμφίρροπη αναμέτρηση με… έπαθλο την πρόκριση.

Μαυροκόκκινοι και πράσινοι διαγράφουν εντελώς αντίθετη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν λέει κάτι, αφού πρόκειται για ένα ξεχωριστό ματς γιατί είναι Κύπελλο και είναι νοκ άουτ. Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια του αγώνα για ν’ αποφύγουν την ημίωρη παράταση ή ακόμη και τη διαδικασία των πέναλτι, που θα επιφέρει περισσότερη κούραση στους παίκτες, τη στιγμή που έχουν υποχρεώσεις την Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό των δύο προπονητών για το πώς θα παρατάξουν την ομάδα τους. Ο Λούκας Χατζηλούκας δεν αποκλείεται να επιλέξει τους ίδιους ένδεκα που άρχισαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καρμιώτισσα, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Κότο, ο οποίος χρειάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει Απόλλωνα. Από πλευράς του, ο Νίκος Παναγιώτου ενδεχομένως να προβεί σε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις, θέλοντας έτσι να προφυλάξει κάποιους παίκτες του για τον σημαντικό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ