aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - Ερμής: Μπαίνουν σε δύσκολη στροφή

Δόξα – Ερμής: Μπαίνουν σε δύσκολη στροφή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Δόξα και ο Ερμής θα αναμετρηθούν απόψε (18:00, Cytavision 3) στο Μακάρειο και η βαθμολογική τους θέση επιτάσσει μάχη για το τρίποντο. Πράσινοι και μαυροκόκκινοι προέρχονται από σερί δίχως νίκη, οι πρώτοι τεσσάρων αγωνιστικών και οι δεύτεροι τριπλάσιων (12). Γι’ αυτό και έχουν κάθε λόγο να δώσουν τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο.
Για τη Δόξα υπάρχει η ανάγκη για ανάσα, καθώς απομένει το αποψινό και άλλο ένα ματς (Πάφος FC) πριν από την ολοκλήρωση της α’ φάσης και θέλει να μπει με «αέρα» στα πλέι άουτ. Διαφορετικά, σε ενδεχόμενη συνέχεια του αγωνιστικού κατήφορου, θα κινδυνέψει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού και θα αρχίσει με άγχος την προσπάθειά της στη β’ φάση. Το θετικό για τον Λούκα Χατζηλούκα είναι ότι τέθηκε στη διάθεσή του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ενώ στο απουσιολόγιο είναι γραμμένα μόνο δύο ονόματα: Αλφόνσο Αρτάβε (τραυματίας) και Κωνσταντίνος Σωτηρίου (τρεις κίτρινες κάρτες).

Στον αντίποδα, όσο οι αγωνιστικές περνούν και ο ουραγός Ερμής δεν κερδίζει, βυθίζεται όλο και περισσότερο. Γι’ αυτό και η σημερινή αναμέτρηση κρίνεται σημαντική. Αν έρθουν οι τρεις βαθμοί θα είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα της Αραδίππου, καθώς θα αρχίσει από άλλη βάση στα πλέι άουτ, θα αλλάξει η ψυχολογία και θα αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Χρύσης Μιχαήλ δεν υπολογίζει στον Eγκάνγκα που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Φυλακτού ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν αποκλείεται ο Κύπριος τεχνικός να κάνει κάποιες αλλαγές και να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ