aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Έρχεται ο Ταϊβό, απασχολεί ο Σταύρου

Δόξα: Έρχεται ο Ταϊβό, απασχολεί ο Σταύρου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την Πέμπτη αναμένεται στην Κύπρο το μετεγγραφικό «μπαμ» της Δόξας, ο Νιγηριανός αριστερός μπακ Ταγιέ Ταϊβό. Η σύναψη συνεργασίας με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή κρίνεται ως σημαντική επιτυχία, απομένει να επιβεβαιώσει στο γήπεδο το βιογραφικό που τον συνοδεύει.

Την ίδια ώρα, στη Δόξα αναμένουν ότι θα κλείσει θετικά η μετεγγραφή του Μοντέιρο, του Πορτογάλου στόπερ. Παράλληλα, στην ομάδα της Κατωκοπιάς κινούνται και για επιτελικό μέσο που θα είναι σε θέση να καλύψει και θέση στα εξτρέμ. Προτάθηκε ο Ανδρέας Σταύρου, που συνεργάστηκε με τον Σακκά στην Αλκή και είχε θετική παρουσία. Εάν δεν βρεθεί κάτι άλλο που θα κριθεί ως πιο αξιόλογο, τότε ο Σταύρου είναι πιθανόν να φορέσει τη φανέλα της Δόξας.

Οι προπονήσεις στη Δόξα αρχίζουν από σήμερα στο γήπεδο της Περιστερώνας. Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και την επόμενη Δευτέρα θα μπουν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε φουλ πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις μέχρι και τις 13 Ιουλίου. Ακολούθως, στις 17 του επόμενου μήνα, η αποστολή της Δόξας θα βρεθεί στην Κυπερούντα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ