aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Επτά βαθμοί, όλοι εκτός έδρας!

Δόξα: Επτά βαθμοί, όλοι εκτός έδρας!

Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε προχθές η Δόξα. Πέρασε από το Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ, έφθασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στα ψηλά. Πάνε στην ομάδα της Κατωκοπιάς τα εκτός έδρας παιχνίδια αφού μάζεψε όλους τους βαθμούς μακριά από την έδρα της. Ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1) στην πρεμιέρα και δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς με Παραλίμνι και ΑΕΛ, με το ίδιο σκορ (2-1).

Έχασε μόνο σ’ ένα παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα (0-1) στο γήπεδό της στην Περιστερώνα. Οι πράσινοι τα Κατωκοπιάς πέτυχαν τέσσερα γκολ στα τελευταία δύο ματς από διαφορετικούς σκόρερ, δείγμα ότι έχουν και πολυφωνία στο σκοράρισμα. Προχθές είδαν δίκτυα ένας κεντρικός αμυντικός και ένας μέσος. Κι ακόμη δεν πήρε μπρος το μεγάλο της «όπλο» στην επίθεση, ο Μπεράτ Σαντίκ.

Η ομάδα του Σέου έδειξε και πάλι αρετές. Ήταν αποτελεσματική, ενώ είχε σε εξαιρετική μέρα τον Σισκόφσκι. Πέρασε δύσκολα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στάθηκε καλά, το πάλεψε και βγήκε νικήτρια. Δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα η Δόξα, δεν το βάζει κάτω και δικαιώνεται. Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της να δουλέψει σε τομείς που χρήζουν βελτίωσης, κυρίως στην ομοιογένεια αφού εντάχθηκαν στο ρόστερ αρκετοί ποδοσφαιριστές προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ