aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Επιστροφή με τα γνωστά προβλήματα

Δόξα: Επιστροφή με τα γνωστά προβλήματα

Άρχισε η προετοιμασία της Δόξας για το κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Αλκή, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Μακάρειο. Ο Λούκας Χατζηλούκας έχει μπόλικες επιλογές στη διάθεσή του, καθώς στο απουσιολόγιό του έχει σημειωμένα μόνο δύο ονόματα.

Ο Αλφόνσο Αρτάβε δεν προπονήθηκε και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για ακόμη μία φορά. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Από εκεί και πέρα, θα απουσιάσει ξανά ο τιμωρημένος Μπέντζαμιν Ασαμόνα, ο οποίος θα χάσει επίσης και την αναμέτρηση με τον Ερμή, επιστρέφοντας στην τελευταία αγωνιστική με την Ανόρθωση.

Ασφαλώς, η τεχνική ηγεσία έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως ώς την Κυριακή δεν θα μεγαλώσει η λίστα των απόντων, ώστε να καταστρώσει το αγωνιστικό πλάνο με τις περισσότερες δυνατές επιλογές. Μέσω των εναπομεινασών τεσσάρων προπονήσεων, θα κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην «Αθάνατη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ