aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Έπαιξαν στις 18 και 20 Δεκεμβρίου Τσουκαλάς και Μουστιβάρ

Δόξα: Έπαιξαν στις 18 και 20 Δεκεμβρίου Τσουκαλάς και Μουστιβάρ

Αποφασισμένος να καταθέσει την ένσταση στην ΚΟΠ κατά του κύρους του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα είναι ο πρόεδρος της Δόξας.

Ο Κώστας Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του από την πρώτη στιγμή μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους στο «Αμμόχωστος» που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 4-3 εξέφρασαν την πρόθεση να διεκδικήσουν το παιχνίδι στα «χαρτιά» με τον ισχυρισμό πως δύο από τα νέα αποκτήματα της Σαλαμίνας, οι Τσουκαλάς και Μουστιβάρ δεν μπήκαν σε καραντίνα κατά την άφιξή τους στην Κύπρο.

Μάλιστα, από την ομάδα της Δόξας σημειώνουν ότι ο Τσουκαλάς αγωνίστηκε στις 18 Δεκεμβρίου σε αγώνα του ουγγρικού πρωταθλήματος, ενώ ο Μουστιβάρ έπαιξε στις 20 Δεκεμβρίου σε αγώνα του ρουμάνικου πρωταθλήματος. Και οι δύο χώρες είναι στην Κατηγορία Γ’ της Κυπριακής Δημοκρατίας και με βάση τα διατάγματα του υπουργείου Υγείας θα έπρεπε να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ