aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα - ΕΝΠ: Γλυκοκοιτάζουν την πρόκριση

Δόξα – ΕΝΠ: Γλυκοκοιτάζουν την πρόκριση

Βγαίνει σήμερα αργά το απόγευμα στο Μακάρειο άλλο ένα εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου. Η Δόξα υποδέχεται το Παραλίμνι (17:00), έχοντας το πάνω χέρι για την υπόθεση πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που είχε γίνει στο «Τάσος Μάρκου» (2-0).

Οι «βυσσινί», ωστόσο, θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα για να εξασφαλίσουν αυτοί το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Έχουν ήδη κερδίσει δύο φορές την ομάδα της Κατωκοπιάς στους αγώνες πρωταθλήματος και αισιοδοξούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και πάλι.

Είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξουν τόσο ο προπονητής της Δόξας, Έντουαρντ Ερανοσιάν, όσο κι ο ομόλογός του και νέος προπονητής στη ΕΝΠ, Τσεντεμίρ Γιανέφσκι, όμως θεωρείται βέβαιο πως θα χρησιμοποιήσουν βασικούς παίκτες, ενώ θα προφυλάξουν και ορισμένους ενόψει των πολύ σημαντικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ