aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ενισχυμένη με Τρούγιτς για την έκπληξη

Δόξα: Ενισχυμένη με Τρούγιτς για την έκπληξη

Όπως έχουν τα βαθμολογικά δεδομένα, αλλά και με ό,τι παρουσίασαν Πάφος FC και Δόξα μέχρι σήμερα, θα είναι έκπληξη εάν η ομάδα της Κατωκοπιάς περάσει νικηφόρα από το «Στέλιος Κυριακίδης». Την έκπληξη, λοιπόν, θα κυνηγήσει η Δόξα, που πάει στην Πάφο ενισχυμένη με τον Νίκολα Τρούγιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός έχει εγγραφεί στο ρόστερ και διεκδικεί ακόμη και φανέλα βασικού, καλύπτοντας τη θέση του επιθετικού κορυφής αφού θα απουσιάσει ο Σαντίκ λόγω καρτών. Θέση την οποία διεκδικούν και οι Σόπσικ και Ασάντε.

Ο Βίκτορ Μπασάντρε είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά την επιστροφή παικτών, που για διάφορους λόγους ήταν εκτός στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Η παρουσία τους είτε στην ενδεκάδα είτε στην αποστολή θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Ειλημμένη απόφαση και για τέταρτη μετεγγραφή υπάρχει στη Δόξα. Ακόμη, όμως, δεν αποφασίστηκε η θέση που θα γίνει προσθήκη. Πιθανότατα να αφορά σε μεσοεπιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ