aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ενημερώθηκε και φεύγει ο Λαφράνς

Δόξα: Ενημερώθηκε και φεύγει ο Λαφράνς

Σήμερα σας προϊδεάσαμε ότι έρχονται αποχωρήσεις από τη Δόξα, που θα αφορούν την αμυντική γραμμή και να που οι εξελίξεις μας επιβεβαιώνουν. Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy, ο Κέβιν Λαφράνς ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στο πλάνο για τη συνέχεια της σεζόν και ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα διακοπεί.

Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει παρελθόν ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ενώ έπεται και συνέχεια. Η πορεία των πρασίνων δεν ικανοποιεί, καθώς βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και θα χρειαστεί μάχη για την παραμονή.

Από τον Λαφράνς περίμεναν πολλά οι Κατωκοπίτες, καθώς πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστές, με θητεία σε ΑΕΛ, Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ. Απογοήτευσε όμως με τις εμφανίσεις του και πάρθηκε η απόφαση για το διαζύγιο, με τη διοίκηση της Δόξας να ευελπιστεί ότι θα τον αναπληρώσει με ποδοσφαιριστή που θα δικαιώσει τις προσδοκίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ