aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Ευκαιρία σε όλους από τον Ανδρονίκου για καλύτερη αξιολόγηση

Δόξα: Ευκαιρία σε όλους από τον Ανδρονίκου για καλύτερη αξιολόγηση

Η Δόξα εξασφάλισε την παραμονή της από την προηγούμενη αγωνιστική, με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Πλέον, οι αγώνες τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, με την ΑΕΛ αύριο στο Τσίρειο και με την ΠΑΕΕΚ την ερχόμενη βδομάδα στο Μακάρειο, είναι τυπικής διαδικασίας. Δίνεται η ευκαιρία στον Νίκο Ανδρονίκου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να έχει ακόμη καλύτερη εικόνα για την αξία τους.

Ο Κύπριος τεχνικός, από τη στιγμή που θα είναι στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη περίοδο, όπως λέχθηκε επισήμως, θα λάβει τις αποφάσεις για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Λούκα Χατζηλούκα και τον πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου. Στο αυριανό ματς, λοιπόν, με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, ο Ανδρονίκου αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε.

Θα θελήσει να διαπιστώσει κάποια πράγματα, που θα τον βοηθήσουν στις όποιες αποφάσεις θα λάβει στη συνέχεια. Το ευχάριστο για τον Κύπριο τεχνικό είναι ότι έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές και μπορεί να… κάνει παιχνίδι με τις επιλογές στην ενδεκάδα, αλλά και τις αλλαγές που θα προβεί στην εξέλιξη του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ