aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δύο κινήσεις και βλέπουν

Δόξα: Δύο κινήσεις και βλέπουν

Ζυγώνει ο Ιανουάριος και δεν θα αργήσει η ώρα που η Δόξα θα κινηθεί στο παζάρι για τις χειμερινές μετεγγραφές. Άλλωστε οι Κώστας Χριστοδούλου και Λούκας Χατζηλούκας δεν σταματούν να αξιολογούν ποδοσφαιριστές, ακόμα και σε «νεκρή» μετεγγραφικά περίοδο, πόσο μάλλον τώρα που κοντεύει ο πρώτος μήνας του νέου έτους.

Για την ώρα δεν υπάρχουν βλέψεις εξάντλησης των τεσσάρων επιτρεπόμενων κινήσεων και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνουν δύο προσθήκες. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς υπάρχουν παράγοντες που μπορούν να διαφοροποιήσουν το μετεγγραφικό πλάνο.

Π.χ., αν έρθει συμφέρουσα πρόταση για τον Μπεράτ Σαντίκ, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ, θα δημιουργηθεί αμέσως η ανάγκη για αντικαταστάτη στην κορυφή της επίθεσης. Το ίδιο θα ισχύσει φυσικά αν –για οποιονδήποτε λόγο– αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ, δίχως να αποτελεί αυτό επιθυμία του προπονητή και της διοίκησης των πρασίνων.

Εκτός από τα σχέδια ενίσχυσης, ο Χατζηλούκας ασχολείται φυσικά και με την προετοιμασία για το μεθαυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο (17:00). Για το παιχνίδι με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, είναι αμφίβολη συμμετοχή των Βασίλη Παπαφώτη και Γιεβγέν Παβλόφ. Σύμφωνα με ενημέρωση από πλευράς πρασίνων, μεγαλύτερη αισιοδοξία επικρατεί για τη συμπερίληψη του Κύπριου μεσοεπιθετικού στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ