aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δικαιολόγησε γιατί χτυπά εξάδα

Δόξα: Δικαιολόγησε γιατί χτυπά εξάδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η Δόξα πάλεψε φιλότιμα χθες στην έδρα της ΑΕΛ (1-3) και βρισκόταν στη διεκδίκηση βαθμολογικού οφέλους μέχρι το σημείο που μάζεψε για τρίτη φορά την μπάλα από το πλεκτό της. Με την αγωνιστική παρουσία της, δικαιολόγησε εν πολλοίς την 6η θέση στη βαθμολογία, περνώντας το μήνυμα ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να κερδίσει ένα εισιτήριο στην πρώτη εξάδα.

«Παίξαμε ανοιχτά και χωρίς να κρυφτούμε στις απουσίες. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε τουλάχιστον για ένα μισάωρο να έχουμε πάρα πολύ καλή τακτική, όμως μετά το πέναλτι της ΑΕΛ, κάπου εκεί τα χαλάσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, ο οποίος  παραδέχθηκε το δίκαιο της επιτυχίας του αντιπάλου.

«Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μπούμε πιο δυνατά όμως κάναμε κάποια λάθη και δεν καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και χάσαμε δίκαια», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ