aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δεν τους παίρνει από κάτω...

Δόξα: Δεν τους παίρνει από κάτω…

Στη Δόξα, δεν μπορούν να πράξουν διαφορετικά. Μαζεύουν τα κομμάτια τους μετά την ήττα από τον Άρη, προσπαθούν να συνέλθουν αγωνιστικά ώστε στο επικείμενο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής να παρουσιαστούν όπως πρέπει απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς, κρατούν την καλή εμφάνιση που είχαν για 60 περίοπου λεπτά στο πρόσφατο παιχνίδι και προσπαθούν να βελτιώσουν τομείς που διαγνώστηκαν δυσλειτουργίες κατά το τελευταίο σκέλος της προηγούμενης αγωνιστικής. Μπορεί να μην βγήκαν οι αλλαγές που έκανε ο Κώστας Σακκάς και να καταγράφηκαν σημαντικά λάθη στην άμυνα, αλλά στη Δόξα δεν χάνουν την ψυχραιμία τους. Λένε ότι διαθέτουν πολύ καλά έμψυχο δυναμικό, ικανό να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της σεζόν.

Στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, ο Κύπριος προπονητής θα υπολογίζει στον Κοβάσεβιτς. Η κατάσταση των Εμπραλίτζε, Τραϊτσέφσκι θα αξιολογηθεί εκ νέου και εάν είναι πανέτοιμοι, τότε θα συμπεριληφθούν στο πλάνο. Εκτός επιλογών είναι ο Αντάμοβιτς.

Στη Δόξα, σύμφωνα με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του προέδρου της Κώστα Χριστοδούλου, σε δύο μήνες θα επιστρέψουν στο «σπίτι» τους, δηλαδή στο ανακαινισμένο γήπεδο της Περιστερώνας. Επομένως θέλουν να φτάσουν περί τα μέσα Δεκεμβρίου έχοντας μία καλή συγκομιδή βαθμών, «χτίζοντας» στη συνέχεια. Και τέτοια ματς, όπως το αυριανό με τους μαυροπράσινους, προσφέρονται για να αντλήσει το σύνολο επιπρόσθετη δυναμική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ