aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δεν την κάλεσαν στο «πάρτι»

Δόξα: Δεν την κάλεσαν στο «πάρτι»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στην κατάσταση που έχει περιέλθει η Δόξα σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος, να βλέπει δηλαδή τις πλάτες των άλλων 11 ομάδων της Α’ Κατηγορίας, υποχρεώθηκε να κυνηγά το βαθμολογικό όφελος απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ακόμα και κόντρα στους επίδοξους πρωταθλητές ή τους κυνηγούς των εισιτηρίων του Γιουρόπα Λιγκ. Δυστυχώς για την ουραγό της βαθμολογίας, όμως, είναι πενιχρή η αποκόμιση βαθμολογικού οφέλους απέναντι στο αποκαλούμενο τοπ-6.

Μόλις σε ένα παιχνίδι τα κατάφερε, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 στο Μακάρειο κόντρα στην ΑΕΛ. Συμπερασματικά, σε πρωτάθλημα πολλών εκπλήξεων με τους μικρούς να κάνουν «πάρτι» απέναντι στους μεγάλους, η ομάδα της Κατωκοπιάς… δεν πήρε την πρόσκληση.

Το περασμένο Σάββατο πάντως άγγιξε τον βαθμό στο Τσίρειο, αφού ηττήθηκε στην ελάχιστη διαφορά από τον Απόλλωνα (3-2). Κάτι που συνέβη για πέμπτη φορά κόντρα σε ομάδα πρωταγωνιστικών στόχων, καθώς έφτασε στην πηγή και δεν δροσίστηκε εκτός έδρας με την ΑΕΛ (0-1) και την ΑΕΚ (1-2), όπως και εντός έδρας με τον Απόλλωνα (0-1) και την ΑΕΚ (0-1).

Από εκεί και πέρα, μοναδική φορά που ηττήθηκε με βαρύ σκορ σε τέτοιου είδους παιχνίδια η Δόξα ήταν στο 0-6 από την Ανόρθωση στο Μακάρειο, ενώ δέχτηκε ήττα 0-3 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ίδια αντίπαλο. Κόντρα στους «αιώνιους» της Λευκωσίας μέτρησε τέσσερις ήττες, δύο φορές με 0-2 από την Ομόνοια, ενώ τα σκορ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ήταν 0-2 (ΓΣΠ) και 0-3 (Μακάρειο).

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, αρχίζει σήμερα η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Πάφος FC, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Μακάρειο, αφού χθες παραχωρήθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Πέραν των δύο τιμωρημένων, Καρλίτος και Μαρτίνου Χριστοφή, δεν αναφέρεται άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ