aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δεν θα τη… χαλάσει και η ισοπαλία

Δόξα: Δεν θα τη… χαλάσει και η ισοπαλία

Άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο έχει μπροστά της η Δόξα. Καλείται να αντιμετωπίσει την Πάφος FC εκτός έδρας (19:00, Cablenet1) και ο βαθμός δυσκολίας είναι ιδιαίτερα υψηλός. Ωστόσο η ομάδα της Κατωκοπιάς, με τις εμφανίσεις της απέναντι σε ΑΕΚ και Ομόνοια, έδειξε ότι είναι ικανή να τα βγάλει πέρα και να έχει βαθμολογικό κέρδος. Η Δόξα, η αποστολή της οποίας βρίσκεται από χθες βράδυ στην Πάφο, θα παίξει όπως σε κάθε ματς για τη νίκη, όχι πως θα τη… χαλάσει η ισοπαλία.

Ο Κώστας Σακκάς, πέραν του τραυματία Καραμανώλη, έχει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ακόμη και ο Λαφράνς βρίσκεται στην αποστολή και απομένει να ξεκαθαρίσει σήμερα εάν θα είναι στον πάγκο. Επανέρχεται και ο Σισκόσφκι. Το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές καθιστά απρόβλεπτο το σχήμα του Κύπριου τεχνικού. Πιθανότατα η ομάδα της Κατωκοπιάς να παρουσιαστεί με τους Σισκόφσκι, Κυριάκου, Αντένον, Χριστοφή, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Τραϊτσέφσκι, Σασί, Εμπραλίτζε, Ανανέ, Σαντίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ