aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δεν πάει πουθενά!

Δόξα: Δεν πάει πουθενά!

H Δόξα δεν πάει πουθενά! Για άλλη μια χρονιά θα είναι στην Α’ Κατηγορία. Μπορεί να χρειάστηκε να φθάσει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να υλοποιήσει το στόχο της, όμως αυτό που μετρά είναι ότι απέφυγε τον υποβιβασμό.

Το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού διαιτητή στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα» (1-1), βρήκε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοικούντες και οπαδούς της Δόξας να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και δάκρυα χαράς. Η ισοπαλία ήταν αρκετή για την ομάδα της Κατωκοπιάς, καθώς την ίδια ώρα η ομάδα του Παραλιμνίου δεχόταν την ήττα από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (0-1). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά του ενός βαθμού που χώριζε Δόξα και Παραλίμνι να αυξάνεται στους δύο, 39 έναντι 37.

Συγκινημένος ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, βρέθηκε στην αγκαλιά ποδοσφαιριστών της ομάδας που ήταν εκτός αποστολής και ακολούθως μιλώντας στη Cytavision είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η ομάδα έχει σκληρό μέταλλο. Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε. Μου έλεγαν αρκετοί ότι θα υποβιβαστούμε. Θα τους πως ότι μόνο αν μου χτυπήσουν με τη χούφτα του σιήρου θα πέσω. Η παραμονή είναι αφιερωμένη στον πατέρα του Καραμανώλη που έκανε αυτό τον γιο και τον έφερε στη Δόξα».

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με γκολ του Κοντινέλα (26’) και η Δόξα απάντησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπένι στο τέλος (90’+5), στο οποίο υπέπεσε ο Τσιμπόλα για χέρι. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από τα στατιστικά. Η ΑΕΛ είχε 8 τελικές προσπάθειες, οι 3 στο στόχο και η Δόξα είχε 10 τελικές, οι 4 στο στόχο. Η κατοχή ήταν σχεδόν μοιρασμένη, 49% έναντι 51%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ