aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι

Δόξα: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι

Έμεινε στη νίκη επί της Ανόρθωσης στις 12 Σεπτεμβρίου η Δόξα, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Προχθές, στο Τσίρειο, δέχθηκε την πιο εύκολη φετινή ήττα της. Δεν ήταν καθόλου καλή και πέρα από 1-2 καλές στιγμές, δεν ήταν απειλητική.

Η απουσία βασικών ποδοσφαιριστών στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι, ήταν εμφανής. Απέναντι σ’ έναν ποιοτικότερο αντίπαλο, υπέκυψε φυσιολογικά. Ξάφνιασε η μη παρουσία του Σαντίκ στο αρχικό σχήμα και όπως εξήγησε ο Σακκάς μετά τον αγώνα, «ήταν καθαρά δική μου απόφαση».

Πλέον στη Δόξα θα θελήσουν να αξιοποιήσουν τη διακοπή του πρωταθλήματος, δουλεύοντας στις αδυναμίες. Με την επανέναρξη, την περιμένει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Μακάρειο. Με μόλις 7 βαθμούς σε εννιά αγώνες, η ομάδα του Σακκά παραμένει σε δύσκολη θέση, είναι προτελευταία και αν δεν πάρει άμεσα βαθμούς θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ