aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δεν καταλαβαίνει τίποτα

Δόξα: Δεν καταλαβαίνει τίποτα

Η φετινή Δόξα δεν… δημιουργήθηκε για να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ρόστερ των πρασίνων της Κατωκοπιάς έχει συγκεκριμένες δυνατότητες.

Με βάση τον προϋπολογισμό και πολλές άλλες παραμέτρους, λοιπόν, στη Δόξα δηλώνουν ικανοποιημένοι με την έως τώρα συγκομιδή βαθμών (6), αισιοδοξώντας ότι με την επιστροφή της ομάδας στο ανακαινισμένο γήπεδο της Περιστερώνας μπορεί να αντλήσει πολύ μεγαλύτερη δυναμική ώστε να διανύσει ακόμα καλύτερη πορεία. «Αρχές Δεκεμβρίου θα είναι έτοιμο το γήπεδο. Ευελπιστούμε να δώσουμε εκεί το πρώτο μας παιχνίδι στις 12 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Ομόνοια», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Δόξας.

Ο Κώστας Σακκάς θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να βελτιώσει τομείς που εντόπισε αδυναμίες. Όπως το δημιουργικό σκέλος. Στο προχθεσινό ματς, υπενθυμίζουμε, η Δόξα μία μόλις τελική μέτρησε, την οποία εκμεταλλεύτηκε και πήρε τον βαθμό απέναντι στην Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ